Contact

E-mail:

luisefaurholt@yahoo.dk

Tel:

+45 50 98 96 01

Studio:

Pakhus 64, Frederiks Allé 64, DK-8000 Aarhus C

Current:

LOUISE + LUISE

Trangbæk Kunstbøger, Hovedgaden, 6B,  1. sal, 8410 Rønde.

Åbent mandage, torsdage, fredage 11-17 og lørdage 10-13 frem til 20. maj. 

En udstilling om bøger fortalt i akvarel og ler – blandt bøger.

Bøger i rækker, i stribevis, bunkevis, bøger sat i system på hylder og reoler mønstre der opstår, rygge der danner rytme af bøger bøger bøger, sammen en bog flere bøger

En samling.

Vis mig din bogreol og jeg skal sige dig, hvem du er ! Vil du med hjem og se min bogreol ?

En legende poetisk fortælling om bogen fortalt i ler og akvareller – Rustikke ler stykker abstrakt formidlet og taktile tegninger på groft papir.

Flere af de keramiske værker er brændt og udarbejdet på Petersen Tegl specielt til denne udstilling hos Boggalleriet i Rønde.

Luise Faurholt, akvarel + Louise Gaarmann, keramik

“Kære kunstvenner

Da jeg aftalte udstillingen med Louise og Luise kendte jeg ikke emnet: Bøger.Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med bøger: Jeg har lånt, læst, solgt og udgivet bøger og besøgt talrige bogmesser. Bogen er siden Johann Gutenberg udgav sin første bibel i 1454-55, blevet dømt død mange gange, men har overlevet bogafbrændinger under Nazismen og nutidige E-bøger, så jeg er sikker på at den også overlever mig.

Luise har tegnet bøger i akvarel og Louise har brændt bøger, ikke som Nazismerne men som bog-skulpturer hos det fremragende Petersen Tegl i Broager.

Bøger som kunst er blevet skabt af store kunstnere som bl.a. Kiefer der har skabt fremragende bog-kunst-værker i bly. Velkommen til denne spændende ”bog” udstilling.”

Niels Trangbæk

Plan C

Sydslesvigs Danske Kunstforening

Flensborg Bibliotek until may 27th 2023

Upcoming shows:

– Huset i Asnæs, november 2023

Photo series from my studio from web magazine Fine Spind 2018